Община Генерал Тошево
Актуално!
Община Генерал Тошево с нов сайт
Община Генерал Тошево има разработен нов сайт, който може...
Генерал Тошево отново с дарение за кампанията „Капачки за благотворителност – МБАЛ-Добрич“
Около половин тон пластмасови капачки и пластмасови бутилки, събирани...
Община Генерал Тошево с нов сайт
Стартира новият сайт на Община Генерал Тошево. Той ще...
Пленер по живопис „Бялата лястовица“ се провежда за трета поредна година в село Красен
Между 21 и 27 юни в село Красен се...
Митрополит Йоан освети втори параклис в община Генерал Тошево
В събота, 20 юни, Варненският и Великопреславски митрополит Йоан...
Продължава предоставянето на услуги по проект „Заедно можем да продължим”
Въпреки обявената извънредна епидемична обстановка в страната, свързана с...
Предстоящо събитие
Утре, 20 юни, ще се  освети новият параклис, носещ...
Лица в трудоспособна възраст се обучават за озеленители и строители
Във връзка със  сключен  Административен договор за предоставяне на...
Предстои преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 година
На 16 юни в Община Генерал Тошево се проведе...
Пленер по живопис

На 8 декември, Център за почасово предоставяне на социални услуги, гр. Генерал Тошево стана любезен домакин на вълнуващо предколедно събитие. Тържеството събра заедно бенефициенти на социални услуги от Генерал Тошево, Сноп, Пчеларово и Дъбовик, техните лични асистенти и екипа по проекта от Общината.

M6

В рамките на празничната проява бе изнесена музикална програма, в която участие взеха изтъкнатият местен музикант Йордан Дяков, както и даровитите самодейки от с. Дъбовик и Генерал Тошево – Жека Василева и носителката на златен медал от фолклорния събор „Песни и танци от слънчева Добруджа“ – Дебрене Иванка Жекова. Със своите фолклорни изпълнения те успяха да зарадват присъстващите и най-вече онези от тях, които наистина имат нужда от подкрепа – хората от третата възраст, които са с ограничени възможности за самообслужване и социални контакти. Коледният дух на празника бе пресъздаден и на трапезата, която бяха подготвили домакините на събитието.

M1
Заместник кметът на общината Георги Георгиев, който бе сред гостите на тържеството, поднесе кратко приветствие към присъстващите. В него той се обърна с думи на искрена благодарност за онова, което всички – и асистентите, и социалните работници, и екипът по проекта правят, за да е налице безспорният резултат: десетки наши съграждани, които са в социална изолация, имат шанса да са насърчавани от милеещи за тях хора и да получават от тях ежедневни грижи.
За добрата организация се погрижиха управителя на Центъра Мария Радева и социалния работник Теодора Пенчева.

Мероприятието е осъществено, съгласно изпълнение на дейностите по проект „Подкрепа за независим живот чрез „Център за почасово предоставяне на услуги в домашна среда – Генерал Тошево”, финансиран по Процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-2.002 „НЕЗАВИСИМ ЖИВОТ” с цел осигуряване на достъп до услуги на целевите групи по проекта за преодоляване на последиците от социалното им изключване.

Il principio attivo citrato di Cialis Generico migliora le prestazioni sessuali degli uomini. Farmaco generico contiene lo stesso ingrediente attivo Lovegra del farmaco originario prodotto da. Si sta prendendo il farmaco per trattare l’ansia e negli studi d’interazione con alfuzosin o continua a leggere qui sotto perché tra poco scoprirai.

Вашият коментар


Top