Община Генерал Тошево

04 декември ’18

"Благотворителна Коледа" 2018

"Благотворителна Коледа" 2018

"Благотворителна Коледа" 2018

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

В навечерието на светлите коледни празници е особено важно да стъпим на здравите основи на морала и ценностите, на духовността и традициите, на грижата за отделния човек. Длъжни сме да направим така, че да дадем надежда и поводи за гордост на всички наши съграждани. Да възвърнем тяхната вяра, че доброто побеждава, макар и с малки стъпки. Да дадем заявка за достоен живот на всеки.

За съжаление, днес много семейства, самотни възрастни хора или такива, сполетени от бедствия и инциденти, живеят под прага на бедността. Те нямат възможност да посрещнат коледните и новогодишни празници в уютна и топла атмосфера, с отрупана трапеза, заобиколени от своите близки.

„Благотворителна Коледа” 2018 е техният шанс. Шанс да почувстват нашата подкрепа и подадена ръка в момент, когато това е най-необходимо.

Ако желаете да се включите в инициативата, моля, направете това до 19. 12. 2018 г. на следната банкова сметка:

Община Генерал Тошево

IBAN BG44CREX92608414708700

Плащане / 445100

Токуда банк – офис Генерал Тошево

Всеки дарител ще получи отчет за изразходването на предоставените средства/продукти, а резултатите от благотворителната кампания ще бъдат оповестени в общинските и областните медии, както и на сайта на Община Генерал Тошево.

Още новини