Община Генерал Тошево

30 септември ’21

До края на онлайн преброяването остават 9 часа. Пребройте се електронно сега!

Преброяване 2021

До края на онлайн преброяването остават 9 часа. Пребройте се електронно сега!

Остават още 9 часа до 24.00 ч. на 30 септември, когато изтича крайният срок на онлайн преброяването. Дотогава гражданите ще могат да се преброят чрез Информационна система „Преброяване 2021“. Електронното преброяване е по-бързо и удобно, а и не е нужно хората да чакат преброител.

Всеки, който успешно е попълнил преброителната карта онлайн, е получил на имейла си уникален преброителен код.

Кодът от е-преброяването е от 15 цифри и съдържа служебна кодирана информация - за общината, контролния и преброителния участък, в който се намира домакинството. В него няма никаква лична информация, която може да бъде използвана от друг човек. Затова и хората не бива да се притесняват, че би могло да има злоупотреби с него.

Пребройте се електронно сега! Следващото преброяване е чак след 10 години!

Срокът за обхода на преброителите се удължава до 10 октомври.

Преброителите ще могат да посещават домакинствата, сградите и жилищата до 20.00 ч. на 10 октомври 2021 година. На заседанието си на 29 септември правителството промени Решение № 61 от 21 януари 2021 г. и удължи срока за обход на преброителите с една седмица.

Удължаването на срока за преброяването ще осигури необходимото време преброителите да завършат дейностите си и да съберат цялата необходима информация в изпълнение на европейското и националното законодателство.

 

Още новини