Община Генерал Тошево

22 юни ’16

Море от емоции

Море от емоции

Море от емоции

На чудесни условия и време се радват децата, които участват в лагерната смяна край Шабла тази година. В това се увериха зам.кметът на Община Генерал Тошево Георги Георгиев и служителите от Отдел „Образование, младежки дейности и спорт”, които днес инспектираха организирания отдих на деца от община Генерал Тошево.

лагер, но не в Скравена 031

Децата оползотворяват времето си на морския бряг чрез игри, състезания и образователни занимания. Строят пясъчни кули и замъци, спортуват за здраве и плуват в морето. Особено интересни са тематичните занимания, в които учениците показват какво са научили през изминалата учебна година. Вечерите минават под знака на разкази за преживяното през деня.

лагер, но не в Скравена 034

Ежегодно през месец юни ученици от община Генерал Тошево имат възможност да се насладят на добруджанското черноморие на преференциални условия, договорени от общинското ръководство. Тази година 26 ученици от V – VIII клас се включиха в отдиха на почивната база край Шабла. За пълноценното им и безопасно летуване се грижи екип от педагози, спасители и медицински лица.

лагер, но не в Скравена 037

Лагерната смяна ще продължи до края на седмицата.

Още новини