Община Генерал Тошево

07 ноември ’23

Ревю-спектакъл с вълнуващата ретро разходка назад във времето

Ревю-спектакъл с вълнуващата ретро разходка назад във времето

Ревю-спектакъл с вълнуващата ретро разходка назад във времето

   В навечерието на празника на Генерал Тошево – 8 ноември, жителите и гостите на града ни имаха възможността да се върнат назад през годините и да си спомнят за незабравимите младини, благодарение на ревю-спектакъла „Пътуване във времето“.

 

   Продукцията беше организирана от Общински младежки съвет, ЦПЛР – Център за работа с деца и Община Генерал Тошево и предложи на всички присъстващи в залата на НЧ „Светлина – 1941“ едно носталгично преживяване, което по-възрастните усетиха по особено чувствен начин.   

 

   Празничният спектакъл беше много вълнуващ и пленителен, а чудесните скечове на младежите му придадоха една страхотна комедийна нотка, която завърши цветния пъзел от най-различни усещания, които изживяха гостите в препълнената зала.

 

   Тази година ревю-спектакълът беше посветен на животът през 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век, за които продължава да се смята, че са емблематични в развитието на човечеството заради усещането за свобода и истински бунтарски пулсиращ живот.

 

   По време на шоуто 12 красиви девойки дефилираха в три тематични модни ревюта, връщайки ни към модните тенденции на отделните десетилетия. Организаторите се бяха спрели на периода в последните тридесет години от миналия век, защото точно това е времето с най-голямото разнообразие на стилове. От свободни бохемски стил, през бунтарското хипи движение, чак до провокиращата диско мода. Е, всичко това беше представено по страхотен начин от дефилиращите момичета, не обаче и без помощта на местните дизайнери Дони Йорданова и Надежда Дженкова.  

 

   Ревю-спектакълът „Пътуване във времето“ се превърна в успешно скривалище от агресивния и забързан свят в днешно време. Близо два часа присъстващите на събитието бяха с усещането, че са си върнали невинността и чистотата на най-хубавите дни от своя живот, спокойствието и безметежността.  

 

 

Още новини