Община Генерал Тошево

25 септември ’15

Благодарствено писмо от НСОРБ

Благодарствено писмо от НСОРБ

Благодарствено писмо от НСОРБ

В Община Генерал Тошево бе получено писмо от Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България. В него ръководството на сдружението благодари на кмета на нашата община Димитър Михайлов за съвместната дейност и работа в полза на гражданите през мандат 2011 – 2015 г.

Ето какво се посочва в благодарственото писмо:

"Приемете нашата колегиална и човешка признателност за упорития труд, за постигнатите видими и значими резултати - сега нашите градове и села са по-красиви и благоутсроени, предлагаме по-добри услуги за хората и имаме отворена към нуждите им местна администрация.

Успехите ни, на всеки от нас поотделно и на всички заедно, са още по-ценни, защото ги постигнахме преминавайки през предизвикателствата на често сменящи се правителства, през изпитанията на европроектите и бремето на финансовите корекции. Черпейки от силата на общинската ни солидарност се справяхме и с наводнения и снежни блокади.

Благодарим Ви, че не се огънахте, не се отказахте, работихте усилено, откликвахте на всички потребности на гражданите, независимо дали касаят местни или държавни отговорности. И може би най-важното – по целия този път бяхме ЗАЕДНО – говорехме с единен общински глас, учехме се от по-добрите, защитавахме по-слабите, помагахме на пострадалите, акумулирахме нова енергия и сила. За нас беше безценен дар отделеното време за участие в нашите форуми, за формирането на обща позиция и отстояването й пред централната власт, за постижения и проблеми.

Сега, в края на тези четири години Ви казваме – имате основание да се гордеете с постигнатото, да се изправите пред Вашите съграждани с чувство на изпълнен дълг.”

Още новини